شیوع بیماری سالمونلا در غرب کانادا با ذرت فریز شده آلاسکو مرتبط است
به گزارش وبلاگ گوگل، آژانس بهداشت عمومی کانادا می گوید تحقیقاتش در خصوص شیوع سالمونلا در غرب کانادا معین نموده است که 84 نفر در پاییز سال جاری با این باکتری بیمار شده اند.
در وب سایت این آژانس آمده است که شیوع این بیماری به ذرت منجمد با نام تجاری آلاسکو مرتبط است. افراد در بریتیش کلمبیا، آلبرتا، ساسکاچوان، منیتوبا و انتاریو به این باکتری آلوده شده اند.
این آژانس می گوید که بیماران گزارش شده در انتاریو به آلبرتا و بریتیش کلمبیا سفر داشته اند.
آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا برای ذرت کامل فریز شده با نام تجاری Alasko و برای ذرت کامل فریز شده با نام تجاری Fraser Valley Meats هشدارهای جمع آوری صادر نموده است.
به اعلام آژانس سلامت، مردم نباید هر یک از این محصولات فراخوان شده را استفاده نمایند یا بفروشند.
از میان افرادی که بیمار شده اند، 36 نفر در بریتیش کلمبیا، 30 نفر در آلبرتا، چهار نفر در ساسکاچوان، 12 نفر در منیتوبا و دو نفر در انتاریو ساکن هستند.
به اعلام این آژانس، چهار نفر در بیمارستان بستری شده اند و هیچ مورد فوتی گزارش نشده است.
منبع: خبرکانادا