مسکو طرح امنیت در خلیج فارس را به روز رسانی و منتشر کرد
به گزارش وبلاگ گوگل به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز شنبه پس از گفتگو با همتای قطری خود گفت که مسکو طرح امنیت در منطقه خلیج فارس را به روز رسانی و آن را به نام یک سند رسمی شورای امنیت سازمان ملل متحد منتشر کرده است.

وزیر امور خارجه روسیه در این خصوص گفت: طرح به روز شده امنیت در منطقه (خلیج فارس) از طریق روسیه به نام سند رسمی شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد منتشر شد.
لاوروف در ادامه افزود که در پاییز اگر شرایط کرونا اجازه دهد، دومین نشست متخصصان و کارشناسان سیاسی منطقه خلیج فارس و دیگر کشورهای علاقه مند برگزار می شود.
به گزارش اسپوتنیک، روسیه هشت مرداد ماه سال 1398 در نامه ای به شورای امنیت، طرح خود برای تامین امنیت خلیج فارس را به این شورا و مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد.
مسکو در نامه خود به شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل گفت که برای رفع بحران در منطقه خلیج فارس نیاز به اقدامات گسترده ای است. در نامه روسیه بر لزوم ایجاد نظام امنیت جمعی در خلیج فارس که در آن رایزنی کشورهای منطقه و هم برخی کشورهای خارج از آن پیش بینی شده، تاکید می شود.
منبع: خبرگزاری مهر