فدراسیون کشتی باید حامی و مشوق مربیان سازنده باشد

به گزارش وبلاگ گوگل، رحیم علی آبادی پیشکسوت کشتی و دارنده مدال های نقره المپیک، نقره و برنز جهان و طلای بازی های آسیایی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی ایران با کسب 4 مدال طلا در رقابت های جهانی نروژ، اتحادیه جهانی را مجاب کرد تا از تیم ایران به عنوان بهترین تیم کشتی فرنگی در سال 2021 نام ببرد. مطمئناً هر نتیجه ای که حاصل می شود، نتیجه زحمات بسیاری افراد از جمله مربیان پایه، کشتی گیران، کادر فنی تیم ملی و فدراسیون کشتی است.

فدراسیون کشتی باید حامی و مشوق مربیان سازنده باشد

وی در مورد اینکه چگونه می توان برای حفظ این نتیجه تلاش کرد گفت: قطعاً باید نیروهای جوان به تیم ملی تزریق شود و کار سازندگی در شهرستان ها بیشتر شود و این وظیفه فدراسیون است که مشوق هایی را برای مربیان سازنده و پایه در استان ها در نظر بگیرد. ضمن اینکه باید کشتی فرنگی در استان هایی مانند اردبیل و اصفهان و … که پیش از این مدعی بودند، بار دیگر زنده شود.

این پیشکسوت کشتی، با بیان اینکه امکاناتی که در حال حاضر فدراسیون کشتی در اختیار کشتی گیران می گذارد با امکاناتی که خودش در گذشته به عنوان یک ملی پوش در اختیار داشت بسیار فرق دارد گفت: واقعاً در حال حاضر بهترین امکانات در اختیار کشتی گیران قرار گرفته است و یک کشتی گیر چه از نظر اسکان، چه از نظر تغذیه و چه از نظر مربیان بدنساز، ماساژور و سایر موارد در شرایط بسیار خوبی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در زمان ما امکانات مثل امروز فراهم نبود، اما ما با اراده و تمرینات سخت روانه مسابقات جهانی می شدیم.

علی آبادی در بخشی از صحبت های خود اشاره به معضل بزرگ دوپینگ کرد و گفت: متأسفانه دوپینگ در بین ورزشکاران کشورها رواج پیدا کرده و شناسایی آن نیز سخت شده و باید با این معضل به صورت جدی برخورد کرد. می بینید که برخی از مدال هایی که در سال های گذشته بدست آمده از سوی مقامات کمیته ملی المپیک یا اتحادیه جهانی به خاطر دوپینگ پس گرفته می شود.

این پیشکسوت قدیمی کشتی فرنگی در مورد مربیگری در کشتی گفت: اول در مورد خودم بگویم، به نظر پس از قهرمانی نباید بلافاصله به سمت مربیگری می رفتم و این دو موضوع کاملاً باهم فرق دارد و اگر کسی می خواهد مربی شود باید حتماً دوره های مخصوص آن را ببیند، بعنوان مثال زین الدین زیدان بهترین بازیکن فوتبال جهان در زمان خودش وقتی خواست به سمت مربیگری برود، دو سال وقت گذاشت و پس از آن توانست نتایج درخشانی را کسب کند.

وی در سرانجام اعلام کرد: به عنوان عضوی از جامعه کشتی اعتلا و سربلندی آنرا می خواهیم چراکه هر وقت کشتی در میادین جهانی افتخارآفرین می شود، باعث سربلندی ما نیز خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

به "فدراسیون کشتی باید حامی و مشوق مربیان سازنده باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فدراسیون کشتی باید حامی و مشوق مربیان سازنده باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید