مسجدی: هنوز فرصت نکرده ایم درباره تعطیلی مسابقات لیگ برتر تصمیم بگیریم

به گزارش وبلاگ گوگل، سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: به دلیل اینکه محدودیت های جدید و تعطیلی دوهفته ای روز گذشته مطرح شده است، هنوز فرصت نکرده ایم درباره برگزاری مسابقات لیگ برتر تصمیم گیری کنیم.

مسجدی: هنوز فرصت نکرده ایم درباره تعطیلی مسابقات لیگ برتر تصمیم بگیریم

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ گوگل، محمداسد مسجدی سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی در مورد تعطیلی یا برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال گفت: روز گذشته در جلسه ای که با دوستان وزارت بهداشت برگزار کردیم، هشداری به ما دادند که احتمال تعطیلی دو هفته ای وجود دارد. ما پروتکل هایی با نظارت وزارت بهداشت تدوین کردیم برای این که در شرایط سخت و با پروتکل های سختگیرانه به فعالیت های ورزشی مان که بعدا منتج به نتایج ورزشی خصوصا در فدراسیون های المپیکی می گردد به فعالیت های مان ادامه دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر محدودیت های جدید و تعطیلی دو هفته ای اجرا گردد، تکلیف برگزاری مسابقات لیگ چه خواهد شد؟ گفت: ستاد کرونا در ورزش یکی از وظایفش این است که مجوزهای لازم برای رفت و آمد این تیم ها را با ستاد ملی کرونا هماهنگ کند، چون بحث تعطیلی دو هفته ای روز گذشته مطرح شده است، ما هنوز فرصت نکرده ایم درباره تعطیلی یا برگزاری مسابقات لیگ تصمیم گیری کنیم. اگر قرار باشد به مسابقات لیگ ادامه دهیم، نه تنها در فوتبال بلکه در فدراسیون های المپیکی، برگزاری اردوها و ... تصمیم گیری خواهیم کرد. آنچه که ما مکتوب می کنیم معیار عمل برای فدراسیون ها خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "مسجدی: هنوز فرصت نکرده ایم درباره تعطیلی مسابقات لیگ برتر تصمیم بگیریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسجدی: هنوز فرصت نکرده ایم درباره تعطیلی مسابقات لیگ برتر تصمیم بگیریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید