طرز تهیه گتوی پسته

به گزارش وبلاگ گوگل، کیک یا به زبان فرانسوی گتو، یکی از خوراکی های همیشگی ما ایرانی ها چه به عنوان دسر بعد از غذا و چه در کنار چای و قهوه است. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کیک یا گتوی پسته را به شما آموزش دهیم که علاوه بر خوشمزگی، بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه گتوی پسته

کیک یا به زبان فرانسوی گتو، یکی از خوراکی های همیشگی ما ایرانی ها چه به عنوان دسر بعد از غذا و چه در کنار چای و قهوه است. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کیک یا گتوی پسته را به شما آموزش دهیم که علاوه بر خوشمزگی، بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه گتوی پسته

  • کرم ماسکارپونه کره ای طبق دستور داده شده
  • تخم مرغ سه عدد
  • وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
  • شکر نصف پیمانه
  • پنیر ماسکارپونه کاله خرید آنلاین 100 گرم
  • کره ذوب شده پنج قاشق سوپ خوری
  • پودر پسته نصف پیمانه
  • آرد دوسوم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه گتوی پسته

مرحله اول

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با دور زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

مرحله دوم

زرده را به همراه وانیل و شکر خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ گردد. سپس کره ذوب شده و پنیر ماسکارپونه را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید سفیده فرم گرفته را طی دو مرحله به زرده اضافه و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.

سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به تدریج به مایه اضافه و به یاری لیسک مخلوط کنید.

مرحله چهارم

کف قالب 23 سانتی متری را چرب و با کاغذ مومی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید. پس از پخت کامل از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک گردد سپس از قالب خارج و به صورت لایه ای برش بزنید.

مرحله پنجم

یک لایه گتوی پسته را در ظرف سرو قرار دهید و با کرم روی آن را بپوشانید و لایه دیگری از گتوی پسته را روی آن قرار دهید. تمام لایه ها را به همین ترتیب با کرم پسته بپوشانید و در نهایت با خلال پسته تزئین و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گتوی پسته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گتوی پسته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید