هویج پلو با گوشت چرخ نموده ، 2 رسپی مجلسی و ساده برای ناهار امروز

به گزارش وبلاگ گوگل، هویج پلو با گوشت چرخ نموده و جزو است. برای تهیه این غذای اصیل شیرازی که یک است باید برنج را به صورت آبکش شده در آورید و مایه میانی هویج پلو که با پیاز داغ، گوشت چرخ نموده، هویج رنده شده، رب گوجه و … درست نموده اید، به صورت لایه لایه، بین برنج بریزید و دم کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ نموده و نکات تهیه و خوشمزه شدن هویج پلو با گوشت چرخ ساده به عنوان یک غذای لذیذ برای و را به شما آموزش خواهیم داد.

هویج پلو با گوشت چرخ نموده ، 2 رسپی مجلسی و ساده برای ناهار امروز

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت چرخ نموده (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
برنج4 لیوان فرانسوی دسته دار
گوشت چرخ نموده400 گرم
هویج4 عدد درشت یا میانه
پیاز (برای پیاز داغ)4 عدد درشت
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زرشک6 قاشق غذاخوری
خلال بادام4 قاشق غذاخوری
زعفران (دم نموده غلیظ)1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر دارچین1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چای خوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
آبلیمو2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
شکر1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
سیب زمینی یا نانبرای ته دیگ هویج پلو
ترشی برای سرو کنار هویج پلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت هویج پلو با گوشت چرخ نموده: 45 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ نموده

هویج پلو با گوشت چرخ نموده مثل یکی از انواع پلو مخلوط ساده و راحت برای ناهار و شام است. در ادامه طرز تهیه هویج پلو مرحله به مرحله را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: برنج و زرشک را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه هویج پلو مجلسی با گوشت چرخ نموده، برنج را پاک کنید و به خوبی بشویید. سپس برنج را در یک کاسه بریزید و در حدی که روی آنها را بپوشاند، آب ولرم و 4 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.

بسته به نوع برنج، حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت، برنج را بخیسانید. زرشک ها و خلال های بادام () را هم در دو کاسه جداگانه، با میزانی آب بخیسانید.

در صورت تمایل می توانید انواع برنج ایرانی و خارجی با کیفیت و زرشک و خلال بادام را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: زعفران، هویج و پیاز را آماده کنید

زعفران را بسایید و در یک لیوان بریزید. دو تکه یخ روی زعفران بیندازید و اجازه دهید یخ ذوب گردد. بعد کمی آب جوش روی یخ ها بریزید تا به زعفران شوک وارد گردد و رنگ باز کند. در این فاصله، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید.

برای خرید زعفران با کیفیت می توانید از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری اقدام کنید.

مرحله سوم: پیاز و گوشت را تفت دهید

در این مرحله از تهیه هویج پلو ساده با گوشت چرخ نموده، در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند.

بعد گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا از هم باز شوند و رنگ آن به سفیدی بزند. شعله را روی حالت میانه تنظیم کنید تا آب گوشت چرخ نموده و پیاز بخار گردد.

گوشت چرخ نموده، پیاز داغ آماده و روغن سرخ کردنی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله چهارم: ادویه ها و هویج را اضافه کنید

در ادامه، ادویه مخصوص هویج پلو شامل پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر فلفل پاپریکا، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته گردد. ادویه ها را به گوشت چرخ نموده هم بزنید تا گوشت طعم دار گردد. سپس هویج رنده شده اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده گردد.

انواع ادویه معطر غذا را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله پنجم: مایه میانی هویج پلو را آماده کنید

در ادامه، مواد داخل تابه را در یک سمت جمع کنید و رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ باز کند. زرشک و بادام را آبکش کنید و در تابه بریزید. در این مرحله، شکر یا آبلیمو را هم اضافه کنید تا طعم متعادل تری بگیرد. درب تابه را بگذارید و شعله زیر تابه را کم کنید. صبر کنید تا گوشت چرخ نموده بپزد.

برای خرید رب گوجه فرنگی، آبلیمو و شکر می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله ششم: برنج را آماده کنید

در فاصله ای که ماده میانی هویج پلو در حال پختن است، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. آبی که برنج را در آن خیسانده اید، دور بریزید و برنج را در قابلمه بریزید تا بجوشد و دندان گیر گردد. برنج را کمی سفت تر بردارید تا در زمان پخت، له و شفته نگردد. همین که لایه سطحی برنج نرم و مغز آن هنوز کمی سفت بود کافی است. سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله هفتم: مواد هویج پلو را در قابلمه بریزید

برای پخت هویج پلو، قابلمه را روی حرارت بگذارید و میزانی روغن کف آن بریزید. کف قابلمه را دلخواهتان (نان یا سیب زمینی حلقه ای شده) بگذارید. سپس یک لایه برنج، یک لایه از مواد میانی هویج پلو، میزانی زعفران دم نموده بریزید. دوباره یک لایه برنج، مواد میانی و کمی زعفران بریزید. لایه آخر را برنج بریزید و روی آن، زعفران دم نموده بریزید تا موادتان تمام گردد.

مرحله هشتم: هویج پلو را دم کنید

در آخر، درب قابلمه را دم کنی بپیچید و روی قابلمه بگذارید. وقتی داخل قابلمه بخار پیچید، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه هویج پلو شما بپزد و دم بکشد.

مرحله آخر: هویج پلو را دم کنید

هویج پلو که دم کشید کمی روغن یا کره روی هویج بریزید و آن را هم بزنید تا مواد هویج پلو با برنج، مخلوط و یکدست گردد. سپس هویج پلو را در ظرف سرو بریزید و با انواع ترشی () یا ، نوش جان کنید.

انواع ترشی و کره را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

روش تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

برای تهیه هویج پلو با گوشت چرخ نموده قلقلی یا هویج پلو با کوفته ریزه که مجلسی تر است، گوشت چرخ نموده را با پیاز رنده و آبگیری شده و ادویه ها شامل فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، پودر دارچین و تخم گشنیز، ورز دهید تا منسجم گردد.

سپس به مقدار کشک، از مواد گوشت بردارید و بین دست هایتان گلوله کنید. همه گوشت ها را به همین شکل، قلقلی کنید. بعد کوفته ها را در روغن سرخ کنید. هویج پلو را به روش بالا درست کنید و بعد از دم کشیدن، کوفته قلقلی ها را روی هویج پلو بریزید و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ نموده

  • در صورت تمایل به جای زرشک، می توانید از کشمش پلویی بهره ببرید. در این صورت هم کشمش ها را با گوشت چرخ نموده، کمی تفت دهید. می توانید کشمش را جداگانه تفت دهید و در زمان سرو، روی هویج پلو بریزید.
  • خلال بادام، هویج پلو را خوشمزه و طعم آن را بسیار خاص می نماید. بهتر است خلال بادام را از قلم نیندازید.
  • اگر می خواهید هویج پلو خوشمزه تر گردد، به زرشک و خلال بادام را بعد از خیساندن، به مقدار 2 قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید تا عطر خوبی بگیرد.
  • استفاده از آبلیمو شیرینی هویج پلو را متعادل تر می نماید اما اگر می خواهید هویج پلو شیرین باشد، از شکر به جای آبلیمو بهره ببرید.
  • می توانید از کمی رب انار رقیق شده (طرز تهیه رب انار) به عنوان چاشنی در هویج پلو به کار ببرید.
  • می توانید برنج را به صورت آبکش و زعفرانی دم کنید و سپس مواد هویج پلو را روی برنج بریزید و سرو کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن هویج پلو با گوشت چرخ نموده

چاشنی هویج پلو چیست؟

برای تهیه هویج پلو می توانید از چاشنی های ترش مثل آبلیمو یا رب انار بهره ببرید تا طعم هویج پلو، متعادل تر گردد. اگر هم می خواهید طعم هویج پلو به شیرینی بزند، از شکر بهره ببرید. زعفران هم به عنوان چاشنی هویج پلو، عطر، طعم و رنگ خوبی به غذا می دهد

ادویه مخصوص هویج پلو چیست؟

برای تهیه هویج پلو، می توانید از ترکیب ادویه ها مثل دارچین، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، پودر تخم گشنیز و زردچوبه بهره ببرید.

منبع: افق کوروش

به "هویج پلو با گوشت چرخ نموده ، 2 رسپی مجلسی و ساده برای ناهار امروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هویج پلو با گوشت چرخ نموده ، 2 رسپی مجلسی و ساده برای ناهار امروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید