سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

به گزارش وبلاگ گوگل، زندگی امروز / برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیستکافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید.

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت سرآشپز پاپیون، برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید.

مواد لازم :

گوشت چرخ نموده (بدون چربی-ترجیحا گوساله)450 گرم

پیاز میانه(خرد شده) 1 عدد

فلفل دلمه ای کوچک(خرد شده) 1 عدد

کرفس (خرد شده) 1 ساقه

هویج میانه(خرد شده) 1 عدد

سیر ریز (خرد شده) 1 قاشق چای خوری

گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) 400 گرم

آب 2-3 لیوان

سس اسپاگتی 400 گرم

شکر 1 قاشق سوپ خوری

ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) 1/2 قاشق چای خوری

نمک 1/2 قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری

فلفل قرمز به میزان لازم

اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید 60 گرم

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه:

گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه عظیم و بر روی حرارت میانه بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی های اضافه آن را بگیرید.

گوجه فرنگی های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را هم به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید

اسپاگتی را اضافه نموده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه گردد، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.

منبع: زندگی روز

به "سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید