طرز تهیه نوشیدنی انرژی بخش زنجبیل؛ یک شربت برای ماه رمضان
به گزارش وبلاگ گوگل، روزه داری در روزهای گرم سرانجام بهار، ممکن است بدنتان را کم آب نموده و خستگی تان را بیشتر کند. اما اگر در فاصله افطار تا سحر، به مقدار کافی میوه و سبزیجات مصرف کنید و سراغ نوشیدنی هایی بروید که عطش و کم آبی بدن را رفع می نمایند، جایی برای نگرانی در این مورد وجود نخواهد داشت. ما در این مطلب طرز تهیه 5 شربت برای ماه رمضان را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه شربت برای ماه رمضان
- شکر یک چهارم پیمانه
- زنجبیل آسیاب شده یک قاشق چای خوری
- پودر زردچوبه نصف قاشق چای خوری
- آب آناناس یک فنجان
- یخ به اندازه لازم
- آب لیمو تازه چند قطره
- آب نصف پیمانه
طرز تهیه شربت برای ماه رمضان
مرحله اول
قبل از هر کاری، باید شربت بار را آماده کنید. برای این کار شکر و آب را مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شربت آغاز به قل زدن کرد، دو-سه قطره آب لیموی تازه را به آن اضافه نموده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
در فاصله آماده شدن شربت بار، زردچوبه و زنجبیل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید و سپس با کمی آب ترکیب کنید.
مرحله سوم
حالا آب آناناس را با شربت بار و مخلوط زنجبیل و زردچوبه ترکیب کنید و به لیوان یخ اضافه کنید. می توانید به جای آب آناناس، از سایر میوه هایی که با ترکیب زنجبیل سازگارند بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله